DreamGlow

Boob Tape

Ontdek de Magie van Boob Tape en Siliconen Covers voor een Perfecte Look!

Heb je ooit een fantastische outfit willen dragen, maar was je bezorgd over het vinden van de juiste bh of ondersteuning? Dan hebben we goed nieuws voor je! We stellen met trots onze Boob Tape en Siliconen Covers voor – jouw geheime wapen voor een perfecte look.

Waarom tape als vervaging?

Onze tape is de ultieme oplossing voor die gedurfde outfits waarbij een traditionele bh gewoon niet past. Of je nu een jurk met een blote rug, een diep uitgesneden top of een off-shoulder outfit draagt, onze tape biedt de ondersteuning en lift die je nodig hebt.

Voordelen van Boob Tape

Natuurlijke Lift: Onze tape tilt je borsten op een natuurlijke manier, waardoor je een prachtig silhouet krijgt zonder het gedoe van bh-bandjes.
Onzichtbaar Onder Kleding: De tape is onzichtbaar onder je kleding, zodat je kunt stralen zonder dat iemand doorheeft dat je tape draagt.
Huidvriendelijk en Veilig: Onze hypoallergene tape is ontworpen om zacht te zijn voor je huid en biedt comfort de hele dag door.

De Magie van Siliconen Nipple Covers

Bij elke set tape krijg je ook onze siliconen nipple covers. Deze kleine, maar krachtige accessoires maken je look compleet door je tepels te beschermen en een soepele afwerking te bieden.

Voordelen van Siliconen Nipple Covers

Bescherming en Comfort: Ze beschermen je tepels tegen het direct contact met de tape, waardoor irritatie en ongemak worden voorkomen.
Onzichtbare Bedekking: De covers zorgen voor een gladde, naadloze look, zelfs onder de dunste stoffen.
Herbruikbaar: Onze siliconen covers zijn wasbaar en herbruikbaar, wat ze een duurzame en praktische keuze maakt.

Hoe gebruik je het?

Reinig en Droog: Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is voordat je begint.
Plaats de Siliconen Covers: Breng de siliconen nipple covers aan op je tepels voor bescherming en comfort.
Aanbrengen van de Tape: Begin met het aanbrengen van de tape van de onderkant van je borst en trek het omhoog voor de gewenste lift. Knip de tape op maat en druk het stevig aan.
Styling en Afwerking: Pas de tape aan voor een perfecte vorm en ga stralen in je favoriete outfit!

Ben je klaar om je look naar een hoger niveau te tillen? Probeer onze Boob Tape en Siliconen Covers en ontdek hoe eenvoudig het is om er fantastisch uit te zien en je comfortabel te voelen in elke outfit.

Boob Tape Sandy/Beige + Siliconen pads

Collectie

Scroll naar boven